Makeup -my favorite stylist | Mitt Liv Som Emelie Walles
EmelieWalles

Mitt Liv Som Emelie Walles

Annons

Makeup -my favorite stylist

många gånger när jag är iväg på event eller ska upp på scenen så är det stylister som fixar mig. 

Jag har träffat på en hel del genom åren och man hittar alltid sina favoriter. Det är mycket som ska stämma, kommunikationen är så viktig för mig. Att mina önskemål blir hörda och att resultatet blir som förväntat. När man lever som jag gör både med jobbet och bloggen så exponeras man i alla kanaler, så om det är tidningar, tv eller andra sociala medie kanaler så vill man gärna lita på resultatet. Men kan ju inte se ut hur som helst ;) Sist jag var uppe på scenen så var det stylisten Sandra Sörmell som fixade mig, en riktigt härlig tjej som är lyhörd och professionell. Hon fixade både hår och makeup inna jag stack upp på scenen, jag blev verkligen supernöjd med resultatet!  

     

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
EmelieWalles

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats